Cautare

19893 de rezultate pentru "stirile pro tv de la 05 04 2010 satu mare" (3.97 secunde)
Bugetul alocat de Primaria municipiului Satu Mare pentru organizarea editiei din acest an a Zilelor Orasului Satu Mare, va fi supus aprobarii consilierilor locali sub forma unui proiect de hotarire ce va fi dezbatut in sedinta de joi.
Un numar de 83 de persoane juridice care înregistrau obligatii restante fata de bugetul statului au facut, în 2003-2004, donatii partidelor politice, potrivit unui raport înaintat conducerii Senatului de Curtea de Conturi.
Inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor au desfasurat, in perioada 23 februarie-10 martie, o actiune de control tematic cu privire la respectarea prevederilor legale la comercializarea produselor cosmetice. Au fost verificati 1.197 de agenti economici (producatori, importatori, distribuitori si vanzatori).
Noua companii si consortii au depus oferte pentru reabilitarea DN 79 (Arad-Oradea) si DN 19 (Oradea-Satu Mare), potrivit datelor remise de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).
17 spitale dotate cu angiografe moderne si aproximativ 1.700 de pacienti vor beneficia gratuit de investigatii / mariustuca.ro / Autoare:
Sunt perchezitii la centrul de vaccinare din Vama Petea, acolo unde exista suspiciuni ca ar fi fost emise peste 3000 de certificate false. Sunt cercetati penal mai multi functionari din cadrul consiliului judetean Satu Mare si DSP Satu Mare, care ar fi coordonat acest centru.
O retea uriasa de eliberare de certificate false de vaccin a fost destructurata astazi de procurorii DNA. Trei mii de astfel de certificate covid au iesit de la un centru de vaccinare amplasat chiar in incinta Vamii Petea din Satu Mare.
Un barbat din Satu Mare a devenit suspect principal intr-o crima nerezolvata de opt ani, fiind banuit ca a ucis-o pe actrita Gabriela Dorgai, dupa ce a fost arestat pentru ca si-a batjocorit propria fiica.
Este invazie de ciori in municipiul Satu Mare. Pasarile au pus deja stapanire pe toate parcurile publice, iar autoritatile se declara depasite de situatie. Oamenii de-abia se mai pot plimba in liniste si vor sa fie luate masuri imediate.
Descoperire socanta intr-o padure din Satu Mare. Trupul neinsufletit al unui medic stomatolog, dat disparut de familie inca de ieri, a fost gasit de politisti in apropierea localitatii Baba Novac. Din primele cercetari reiese ca barbatul, in varsta de 40 de ani, si-a luat singur viata.
Autoritatile sanitare din Satu Mare sunt in alerta, dupa ce zeci de copii de la doua gradinite au facut enterocolita.
O angajata a Spitalului Satu Mare a fost filmata in timp ce ducea la masina saci cu faina si ulei
Interventie in forta a politistilor si jandarmilor in fata unui bar din Satu Mare dupa ce mai multi barbati au provocat un scandal urias. Fortele de ordine au incercat sa ii urce in duba pe indivizi, insa acestia au refuzat, asa ca au incercat sa ii imobilizeze.
Profesorii unui liceu din Satu Mare sunt terorizati de elevi. Unii profesori refuza sa mai vina la ore de frica elevilor.
Etapa 20 / Superliga Sezon 2022/2023 Au marcat: Cvek (28) Echipele de start: ... Ciprian Dansa (Satu-Mare), A2: ... Vidican Rares (Satu-Mare), Arbitru AVAR: Alexandru Voda (Alba-Iulia)
Producatorul german de armament Rheinmetall va deschide un centru de mentenanta la Satu Mare. Potrivit unui purtator de cuvant al Companiei, citat de Reuters, aici va fi reparat armamentul greu folosit in razboiul din Ucraina.
Hoxhallari 63, V. Postolachi 90+2 Echipele de start: ... Vidican Rares George (Satu Mare), Arbitru AVAR: Dansa Ciprian Florin (Satu Mare)
Krasniqi 54, Rrahmani 66 Echipe de start: ... Vidican Rares George (Satu Mare). ... Dansa Ciprian Florin (Satu Mare). Arbitru VAR: Flueran Viorel Nicusor (Craiova) .
O fetita de doar sase luni din Satu Mare a murit in ambulanta, in drum spre spital.
Stefanescu 9 / Boben 21 Echipe de start: ... Ciprian Dansa (Satu Mare) / Arbitru VAR: ... Marius Omut (Satu Mare) / Observatori arbitri: ... 8.400 de locuri)
google-analytics.com